Despre noi

Una dintre cele mai bune și mai populare mașini ale producătorului koreean Daewoo este micul Matiz. Construit pe o platformă solidă, Matizul are puține probleme tehnice și este o mașină adaptată perfect traficului urban din România, cu un interior spațios și un consum de carburant relativ decent. Din păcate, de la ieșirea sa din producție în 2008, tot mai multe magazine de piese de schimb au început să aducă marfă de calitate îndoielnică cu prețuri mult peste cele corecte pentru a-și mări profitul îndetrimentul clientului, adică al dumneavoastră

Aici intervenim noi. Rolul nostru este acela de a vă ajuta să vă mențineți mașina în parametrii optimi cu ajutorul pieselor din dezmembrări. Este o soluție mai ieftină de a procura piese de calitate și cu câteva excepții reprezintă soluția ideală pentru orice buzunar. Indiferent dacă aveți probleme cu caroseria, cu sistemul de iluminat, cu interiorul ori cu motorul, piesele cumpărate de la noi vă vor satisface mereu orice nevoie.

Adesea cele mai neplăcute situații sunt cele în care, din diferite motive, mașina suferă un accident. Noi avem răspunsul la orice problemă și vă putem oferi în cel mai scurt timp toată lista de piese de care aveți nevoie. Aveți multiple avantaje în acest sens căci primiți componente originale și mai ales la elementele de caroseriei este posibil chiar să vi le putem livra în culoarea mașinii dumneavoastră, un bonus suplimentar cu care veți economisi bănuți buni din costurile de tinichigerie și vopsitorie.

Pe de altă parte din dezmembrări Matiz mai aveți un avantaj: aceste mașini permit instalarea unor opțiuni suplimentare față de cele de bază: servodirecție, aer condiționat, abs, oglinzi reglabile din interior sau stergător spate pentru a menționa doar o parte din ele. De la noi le luați mai ieftin și la nevoie vă putem îndruma și cu privire la montaj.

Multă lume este încă reticentă cu privire la folosirea de piese obținute din dezmembrări dar gândiți-vă puțin: de ce să dați de 3-4 ori mai mult pe una nouă și departe de calitatea originală când puteți avea din dezmembrări Matiz o calitate mult mai bună, cu minim de uzură și maxim de profit. Elementele de caroserie sunt 30-40% mai ieftine decât cele noi, piesele de motor aduc o economie de până la 50% față de cele ”koreene” iar piesele de interior sunt chiar mai accesibile, pentru că noi urmărim în egală măsură să dezvoltăm o afacere sănătoasă și să vă oferim mereu exact ceea ce căutați: calitate, accesibilitate, promptitudine și seriozitate.

Fiecare Matiz pe care îl preluăm spre dezmembrare este analizat cu atenție și doar piesele de calitate sunt puse spre vânzare. La majoritatea acestora veți primi garanție și chiar posibilitatea de a le returna dacă nu sunteți mulțumiți. Dezmembrări Matiz este serviciul perfect și puteți primi toate produsele chiar la dumneavoastră acasă prin intermediul curierului. Nu contează unde locuiți, în 24 de ore aveți marfa livrată fără problem

e.

Va asteptam cu o comanda sau macar cu o cerere de oferta !